Realisatie

Realisatie van een moderne badkamer

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze realisatie van een moderne badkamer.

Ruimte

Dient om optimaal benut te worden

De uitdaging voor VerMAd is om een inloopdouche te integreren in de badkamer die er voor zorgt dat de ruimte één geheel blijft.

Ruimte dient er voor om optimaal benut te worden en dat hebben we in dit project dan natuurlijk ook gedaan. Door gebruik te maken van een nis waarin alle zeepproducten en andere benodigdheden opgeborgen kunnen worden, slagen we erin om de badkamer enerzijds netjes en georganiseerd te houden, maar anderzijds ook om het design strak te houden.

De creativiteit van VerMAd kent geen grenzen en dus lieten we deze kant maar al te graag zien in dit project bij een strategische plaatsing van de wastafel, waardoor er een directe doorgang is waarbij de wastafel meteen toegankelijk is na het verlaten van het toilet.

Bij dit project kregen we te maken met een onvoorziene uitdaging, maar ook daar zijn we met al onze expertise tegen opgewassen. We kwamen erachter dat we het douchescherm 10cm moesten inkorten om een soepele doorgang te kunnen garanderen. Ons team heeft dit net voor de montage nog laten aanpassen. Nu kan men genieten van een douche zonder belemmeringen.

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. We luisteren naar je wensen, denken creatief mee en komen met innovatieve oplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw ideale badkamer realiseren!

Expertise

De VerMAd expertise kent geen grenzen