Beton – en staalconstructie

Een optimale indeling van de ruimtes

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze realisatie waarin we een optimale indeling van de ruimtes wouden bekomen!

Onze aanpak

Maakt gebruik van staal- en betonbalken of kolommen om de kleinere kamers te verbinden met het nieuw te bouwen gedeelte van de woning.

Bij het herzien van oudere huizen, streven wij naar een optimale indeling van de ruimtes en een naadloze integratie van mogelijke uitbreidingen. Vaak hebben oudere huizen meerdere kleine kamers, wat resulteert in een suboptimale benutting van de beschikbare ruimte, waardoor men vaak geneigd is om bij te bouwen.

Onze aanpak maakt gebruik van staal- en betonbalken of kolommen om de kleinere kamers te verbinden met het nieuw te bouwen gedeelte van de woning. Dit wordt gerealiseerd door een deel van de achtergevelconstructie te verwijderen en een naadloze overgang te creëren tussen het bestaande gebouw en de uitbreiding.

Het resultaat is een verbeterde ruimtebenutting van jouw huidige woning, waardoor de noodzaak om veel bij te bouwen mogelijk verminderd wordt. Door het verwijderen van muren en het creëren van open ruimtes, zorgen we bovendien voor een betere lichtinval en een harmonieuze verbinding tussen de woning en de tuin.

Benut de potentie van jouw woning ten volle en geniet van een efficiënter en ruimer leefomgeving. Ontdek hoe onze expertise in verbouwingen van bestaande woningen jouw woonervaring aanzienlijk kan verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw woning!