Realisatie

Uniek dakterras met veranda

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in dit unieke project waarbij we een dakterras met veranda realiseren

Elk seizoen

Een zitruimte voor alle seizoenen

Een ruimte waarin je ‘buiten’ kan zitten tijdens alle seizoenen? Klinkt als iets onmogelijk, maar met onze expertise en creativiteit maakten we van deze droom een realiteit. Ruimte waar de familie heerlijk kan dromen.

Een zitruimte voor alle seizoenen, dat is wat we nastreven. De goed geïsoleerde veranda zorgt voor een aangename temperatuur, terwijl je toch steeds verbonden blijft met de natuurlijke omgeving van het dakterras.

Met onze creatieve geest, zorgden we ervoor dat de woning naadloos overgaat in het dakterras door gebruik te maken van een grote schuifdeur. Zo kan je steeds genieten van het natuurlijk karakter van de veranda, die door de soepele doorgang die de schuifdeur creëert steeds verbonden blijft met het natuurlijke aspect van het dakterras.

Het resultaat is een comfortabele uitbreiding van de woonruimte waar je gezellig met vrienden of familie kan vertoeven doorheen het hele jaar of waar je in een heerlijke groene sfeer kan thuiswerken. 

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om je woonruimte uit te breiden en te verbinden met het omliggende groen en het prachtige dakterras. Bereid je voor op een ongeëvenaarde woonervaring die je elke dag opnieuw zult koesteren.

Gezelligheid

Een comfortabele uitbreiding van de woonruimte