Hybride verbouwing

Samenwerking tussen klant en VerMAd

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze realisatie waarin we samen met onze klant “hybride” (samenwerken) gingen verbouwen om zo kostenefficiënt mogelijk te werk te gaan!

Uniek

De klant installeerde zelf zonnepanelen, warmtepompen en een gaswandketel.

Bij dit unieke project heeft de klant zelf zonnepanelen, warmtepompen, een warmtepompboiler en een gaswandketel geïnstalleerd om vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatorverwarming op de eerste verdieping mogelijk te maken. Een moderne toepassing die bijdraagt aan de duurzaamheid van de woning.

Voor alle overige ruwbouwwerken en de nodige afwerkingen, zocht hij een betrouwbare partner, waarvoor hij dus beroep deed op VerMAd.

We zijn begonnen met het volledig uitgraven van de gelijkvloerse leefruimte van de hoeve, wat ons in staat stelde om een betonplaat te storten. Hierop heeft de klant alle nutsvoorzieningen en de benodigde vloerisolatie met vloerverwarming geplaatst. Vervolgens hebben wij een cementgebonden dekvloer (chape) aangebracht en de vloer afgewerkt met prachtige tegels.

Alle ramen in de woning zijn door ons vervangen. Op specifiek verzoek van de klant hebben we stijlvolle steellook zwarte ramen in de keuken geplaatst en hebben we alle openingen vergroot om een beter uitzicht op de tuin te creëren.

We hebben extra isolatie aangebracht aan de binnenwanden van het woongedeelte en ze zorgvuldig afgewerkt met pleisterwerk. Daarnaast hebben we lichte binnenwanden met isolatie en plafonds toegepast om een comfortabele en energiezuinige leefomgeving te creëren.

In samenwerking met de keukenbouwer hebben we gezorgd voor de juiste aanpak van alle nutsvoorzieningen. De authentieke houten trap is enkele centimeters verplaatst naar boven en opnieuw afgewerkt aan de onderkant, zodat alle niveaus perfect op elkaar aansluiten.

Dankzij al deze ingrepen voldoet de woning aan de huidige isolatie- en energienormen. Dit project omvat niet alleen de renovatie van een oude hoeve, maar ook de implementatie van alle isolatievereisten en moderne technieken om nu al te voldoen aan de toekomstige eisen die de overheid stelt. Daarbij komend staat hier ook de hybride samenwerking tussen klant en aannemer centraal om aan te tonen, dat we zo kostenefficiënt te werk kunnen gaan om uw droom verbouwing te realiseren!

Hybride

Samenwerking tussen klant en aannemer centraal