Realisatie

Een naadloze verbinding tussen binnen en buiten

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze leefkeuken waar binnen en buiten naadloos samenkomen!

Uitzicht

Een prachtig uitzicht dat ontstaan is door de leefkeuken uit te breiden

Een optimale woonervaring wordt gekenmerkt door het creëren van ruimtes. Daarom hebben we deze leefkeuken uitgebreid, waardoor er een prachtig uitzicht is ontstaan op het terras en de tuin.

Een van de prioriteiten voor deze leefkeuken is om extra lichtinval te bekomen. Daarom gebruiken we grote ramen en een schuifraam, waardoor het natuurlijke licht van buitenaf rijkelijk binnenstroomt in de ruimte. Dit geeft de keuken een open en luchtig karakter, waardoor je kunt genieten van het uitzicht, terwijl je in de keuken staat. 

Het schuifraam is het centraal element in deze ruimte. Het zorgt voor natuurlijke lichtinval, en dient als naadloze overgang tussen binnen en buiten. Of je nu gezellig aan het koken bent, of aan het dineren bent met vrienden of familie, je creëert altijd een “buitengevoel” terwijl je comfortabel binnen staat!

Het terras is op hoogte geplaatst samen met het gras door middel van grondaanvulling, waardoor we voor een eenheidsgevoel zorgen tussen de woonruimte, het terras en de tuin. Dit is nu één geheel, waar alles harmonieus in elkaar overvloeit om ook het open karakter van deze ruimtes te respecteren.

Bij ons staat jouw woongenot voorop. We hebben met zorg en aandacht gewerkt aan het creëren van een leefkeuken die voldoet aan alle wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw woning kunnen transformeren met een prachtige leefkeuken die binnen en buiten op harmonieuze wijze met elkaar verbindt. Bereid je voor op een nieuwe leefervaring waarin comfort, licht en natuur samenkomen.

Terras

Het terras is op hoogte geplaatst met het gras door middel van grondaanvulling.