Realisatie

Van een blinde gevel naar een prachtig uitzicht

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze realisatie waarin we een blinde gevel wegnamen en een mooi uitzicht op de tuin in de plaats creëerden.

Trap

Door de trap weg te nemen en een opening te maken in de achtergevel, creëerden we een prachtig uitzicht

Een unieke opportuniteit kwam bovendrijven, doordat deze klanten de mogelijkheid hadden om het stuk grond dat achter hun woning doorliep op te kopen. Hier was oorspronkelijk steeds een blinde gevel aanwezig. Doordat VerMAd de trap wegnam en een opening maakte in de achtergevel, slaagden we erin om van een blinde gevel over te schakelen naar een prachtig zicht op de tuin.

Maar daar stopt deze realisatie niet! VerMAd staat bekend om zijn creatieve geest en nauwkeurige expertise. Twee waarden die we graag ook verder wouden doortrekken in dit project. Zo transformeerden we de donkere slaapkamer, die oorspronkelijk aan de achtergevel zat, om tot een extra gezellige leefhoek. Dankzij de integratie van een open stalen trap kwam er via het mooie uitzicht op de tuin extra veel natuurlijk licht binnen dat een warm en gezellig gevoel geeft aan de leefruimte.

Naast het creëren van meer lichtinval en nadat we de woonruimte onder handen namen, stopte het niet voor VerMAd! Ook de badkamer onderworpen we aan onze creatieve geest, waarbij we deze een grondige make-over gaven. Een oase van ontspanning en comfort, gekenmerkt door een moderne inloopdouche, luxe ligbad en een prachtig ingewerkte lavabo.

Bij ons staan uw wensen centraal. We luisteren naar uw behoeften en vertalen deze naar een prachtig ontwerp dat perfect past bij uw levensstijl. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een naadloze uitvoering, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dromen werkelijkheid maken. Wij zijn er om uw leefruimte te transformeren en uw woongenot te verhogen. Ontdek de mogelijkheden en geniet van een huis dat perfect aansluit bij uw visie en levensstijl.

Badkamer

We pakten ook de badkamer aan en transformeerden deze om tot een oase van rust