Realisatie

Van zolder naar polyvalente gezinsruimte

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze realisatie van zolder tot 4 slaapkamers, een dressing en een badkamer.

Zolder

De zolder werd opgedeeld in diverse kamers

De doelstelling was duidelijk: de zolderverdieping verbouwen tot een mooie ruimte waar de familie heerlijk kan dromen.

Het werd een master bedroom met toegang naar een aparte dressing, gescheiden door een spiegeldeur van de bijbehorende badkamer. Daarnaast creëeren we een overloop die toegang geeft tot de overige drie kinderkamers. De kinderkamers zijn akoestisch afgesloten van de master bedroom.

Door goed naar de behoeften en voorkeuren van deze familie te luisteren kwamen we tot een moderne jaren 80 look. Met Woodstone tegels en een afwerking met bronzen accenten bouwden we een badkamer die zowel een antwoord biedt op de noden als op de voorkeuren wat betreft stijl.

Voor de douche maakten we gebruik van een glazen douchescherm dat in dezelfde donkere kleur werd uitgevoerd als de vloer van de douche en de kasten ernaast. Voor al het kraanwerk en de douchekop werkten we met bronzen accenten om die jaren 80 look terug tot leven te roepen.

Met volle trots leverden we deze zolder instapklaar en schilderklaar op, zodat de familie meteen optimaal kon genieten van hun nieuwe ruimte.

Badkamer

We werkten met bronzen accenten om de moderne jaren 80 look terug tot leven te roepen