Realisatie

Van donkere fermette naar lichtrijke woning

VerMAd realiseert zowel kleine verbouwingswerken op maat als totaalprojecten. Met een glimlach geven we u advies, ontwerpen we uw droomverbouwing en realiseren we deze door zelf de handen uit de mouwen te steken. Van A tot Z staan we u met plezier bij zoals in deze donkere fermette die we getransformeerd hebben tot een lichtrijke en energiezuinige woning!

EPB dossier

Toont jouw streven naar een energiezuinige woning

Bij Energiezuinig Wonen begrijpen we dat jouw huis meer kan zijn dan zomaar een plek. Het is een kans om een comfortabel en duurzaam thuis te creëren, en dat is precies waar ons team voor staat. Jouw beslissing om samen met ons een EPB dossier op te stellen – een handleiding voor energieprestatie en binnenklimaat – toont jouw streven naar een energiezuinige woning. Wij zijn er om jouw visie werkelijkheid te maken.

De keuze voor dakisolatie, zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming getuigt van een doordachte aanpak om jouw huis efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Bovenop deze basis hebben we met zorg vloertegels aangebracht, die naadloos aansluiten bij het vernieuwde interieur.

Maar dat is niet alles. Onze samenwerking heeft geleid tot de vervanging van alle ramen. Deze nieuwe ramen zijn niet alleen groter, wat zorgt voor een moderne uitstraling en overvloedig natuurlijk licht, maar ze bieden ook uitstekende thermische isolatie. Onze vakmensen hebben ervoor gezorgd dat jouw huis een oase van comfort blijft, ongeacht het seizoen.

We zijn ook trots op de bepleisteringswerken en de interne isolatie van enkele buitenwanden. Dit gaat verder dan alleen uiterlijke verbeteringen. Het omvat nieuwe nutsvoorzieningen en een doordachte aanpak om jouw huis klaar te maken voor de toekomst.

Met het dak en de wanden aangepakt, kijken we nu vooruit naar de volgende fase: het isoleren van de vloer van de kruipruimte. Dit laat zien hoe we stap voor stap jouw huis transformeren naar een energie-efficiënte leefruimte.

Het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen is opmerkelijk. Wat begon als een enigszins donkere en slecht geïsoleerde fermette, is nu getransformeerd tot een moderne, lichtrijke en strakke woning. Een woning die niet alleen voldoet aan de huidige energie-eisen, maar ook aan die van de toekomst. Bij Energiezuinig Wonen zijn we er trots op dat we jou hebben kunnen helpen bij het creëren van een woning waar je van kunt genieten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst en je dus ook niet druk hoeft te maken om verplichte renovaties door te voeren in de nabije toekomst.

Interne isolatie van enkele buitenwanden

Een doordachte aanpak om jouw huis klaar te maken voor de toekomst.